Betonboren

Betonboren door Schoen & Zonen Betonboringen

Betonboren laat u als particulier of ondernemer over aan de ervaren specialisten van Schoen & Zonen Betonboringen. Met meer dan vijf decennia aan ervaring op zak zijn wij in Midden-Nederland dé betrouwbare partner voor u op dit gebied. Heeft u met spoed bij u thuis of bij uw bedrijfspand betonboren nodig? Doordat wij een volledig uitgeruste bus tot onze beschikking hebben, kunnen we snel op elke spoedklus reageren. Zo hebben we u ook in die situatie snel geholpen met betonboren. Daarnaast staan we klaar met betonboren voor nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Wilt u meer weten over hoe we u verder helpen met betonboren? Lees dan snel verder wat we allemaal voor u doen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

betonboren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Profiteer van onze jarenlange ervaring en schakel onze expertise in.

Betonboren Schoen en Zonen

Waarom kiezen voor betonboren door Schoen & Zonen?

Als het gaat over betonboren zijn we een bijzonder veelzijdig familiebedrijf dat altijd een professionele blik hanteert. We denken dan ook graag met u mee om de beste aanpak te bepalen voor uw project, welk project dit dan ook is op het gebied van betonboren. Zodra we voor u aan de slag gaan met betonboren, gebruiken we altijd de nieuwste technieken. Met ons als uw professional voor betonboren rekent u altijd op de volgende voordelen:

  • Specialist in betonboren, betonzagen en sloopwerk
  • Gebruik van de nieuwste technieken
  • Meer dan 5 decennia ervaring
  • Vakkundig verwerken van water en fijnstof
  • Spoedklussen doen we binnen één dag voor u

SPOED KLUS? BINNEN EEN DAG GEREGELD!

Wij zijn flexibel en goed uitgerust voor spoedklussen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wat is betonboren?

Betonboren is het boren van gaten in beton. Onze specialisten boren gaten met de juiste diameter in elke betonsoort. Betonboren kan nodig zijn voor verschillende doeleinden zoals het aanleggen van leidingen en kabels. Daardoor kan het nodig zijn om in beton te boren van zowel wanden, vloeren als plafonds. Is er sprake van een nog harder materiaal dan beton? Dan kan er, in plaats van een betonboor, ook gebruik gemaakt worden van een diamantboor. Doordat we gebruik maken van de nieuwste technieken, hebben we altijd de juiste gereedschappen in huis voor elke klus op het gebied van betonboren.

betonboren deur

Wanneer betonboren?

Het is nu duidelijk wat betonboren precies is, maar wanneer wordt het toegepast? Betonboren kan in veel mogelijke situaties nuttig of zelfs noodzakelijk zijn. Het is om die reden dat we niet alleen voor particulieren in Midden-Nederland klaar staan, maar ook voor bedrijven. We kunnen voor u betonboren in bijvoorbeeld de volgende situaties:

  • Verlichting: door middel van betonboren kunnen we spotjes in uw plafond creëren.
  • Ventilatiekokers: met betonboren kunnen we een ventilatiesysteem installeren dat naar buiten leidt.
  • Elektriciteit: wilt u elektriciteit in uw woning of pand doortrekken naar een andere kamer of verdieping? Dat kan met betonboren zo gedaan worden.
  • Leidingen: met betonboren voeren we tot slot ook sanitaire leidingen eenvoudig door.

REFERENTIES

VAN ONZE KLANTEN
Marlon de RijberMarlon de Rijber
10:33 13 Sep 22
Vakkundig wet afgeleverd 👍🙏respect
MirMir
21:32 21 Jun 22
Altijd snel beschikbaar en goede prijzen!
tribecros atribecros a
19:37 12 Sep 21
Richard van den HeuvelRichard van den Heuvel
16:31 19 Mar 21
Nette monteur en prima uitgevoerde werkzaamheden!
Ferdi KuikFerdi Kuik
17:15 23 Feb 21
Prima, snelle afspraak en kundig personeel
js_loader

Onze technieken

Voor effectief betonboren zijn er verschillende technieken waar we gebruik van maken. Op die manier kunnen we boren in diverse soorten gesteente en beton. Zo werken we onder andere met betonboren en met diamantboren. Diamant behoort tot de hardste stoffen ter wereld. Hiermee is het bijzonder goed geschikt voor betonboren. Met een diamantboor boren wij probleemloos voor u door gasbeton, gewapend beton, natuursteen, asfalt en metaal. We werken met boormachines op zowel luchtdruk als met boormachines op elektriciteit. Wat we gebruiken is afhankelijk van de klus, hoe groot of hoe klein de gaten moeten zijn en het soort beton of materiaal waarin geboord moet worden.

Nieuwbouw en bestaande bouw

Als het gaat over betonboren denken veel mensen al snel aan nieuwbouw. Dat is zeker niet onterecht. Bij de aanleg van nieuwe huizen en panden, kan er zeker sprake zijn van betonboren. Het is echter pas bij de afgewerkte ruwbouw dat er gaten gemaakt kunnen worden. Daarnaast zijn betonboringen zeker niet alleen voor nieuwbouwprojecten gereserveerd. Ook in bestaande woningen en panden kan het boren in beton nodig zijn voor het maken van extra doorvoeringen voor leidingen, ventilatiekokers en verlichting. Betonboren kan dus nuttig en noodzakelijk zijn voor iedereen. Schoen & Zonen Betonboringen helpt u hier dan ook graag mee verder.

Contact met Schoen & Zonen Betonboringen

Bent u op zoek naar een ervaren specialist in betonboren? En wilt u hiervoor ook een specialist die service hoog in het vaandel heeft staan en voor een spoedklus snel ter plaatse is met de nieuwste apparatuur? Dan staan de specialisten van Schoen & Zonen Betonboringen voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en de nieuwste technieken, helpen we zowel particulieren als bedrijven met elk project op het gebied van betonboren. Wilt u meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 075 – 6354110 en per mail op info@schoenbetonboringen.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.