Betonzagen

Betonzagen door Schoen & Zonen Betonboringen

Betonzagen laat u zowel als particulier en als ondernemer over aan de professionals van Schoen & Zonen Betonboringen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we in Midden-Nederland uw aangewezen partner voor betonzagen en andere betonbewerkingen. Heeft u met spoed voor uw woning of pand betonzagen nodig? Met een compleet uitgeruste bus in ons bezit, kunnen we elke spoedklus op ons nemen. Zo hebben we u ook in deze gevallen snel geholpen op het gebied van betonzagen. We helpen u met betonzagen voor nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Wilt u meer informatie over hoe we u van dienst zijn met betonzagen? Lees dan gauw verder wat we voor u kunnen betekenen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

betonzagen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Profiteer van onze jarenlange ervaring en schakel onze expertise in.

voordelen betonzagen

Onze voordelen voor u

Als het op betonzagen aankomt zijn we een zeer ervaren en veelzijdig familiebedrijf dat overal met een professionele blik naar kijkt. We denken dan ook altijd graag met u mee om de beste aanpak te bepalen voor uw project, wat voor een project dit dan ook is op het gebied van betonzagen. Wanneer we voor u beginnen met betonzagen, gebruiken we altijd de meest moderne technieken. Met ons als uw expert in betonzagen bent u altijd verzekerd van de volgende voordelen:

  • Specialist in betonzagen, betonboren en sloopwerk
  • Gebruik van de nieuwste technieken
  • Meer dan 5 decennia ervaring
  • Vakkundige verwerken van water en fijnstof
  • Spoedklussen doen we binnen één dag voor u

SPOED KLUS? BINNEN EEN DAG GEREGELD!

Wij zijn flexibel en goed uitgerust voor spoedklussen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wat is betonzagen?

Betonzagen is het op maat zagen en maken van beton. Onze professionals zagen elke soort beton op maat voor het beoogde doeleinde. Betonzagen kan essentieel zijn voor diverse doelen zoals het op maat maken van betonnen oppervlaktes zoals vloeren, plafonds en wanden. Is er sprake van een materiaal harder dan beton? Doordat we gebruik maken van de meest moderne technieken, hebben we altijd de juiste gereedschappen paraat voor elke klus op het gebied van betonzagen.

deuren zagen in beton

Wanneer betonzagen?

U weet nu dus wat betonzagen is, maar wanneer wordt het precies gedaan? Betonzagen is essentieel voor het vervaardigen van veel verschillende dingen. Daarom helpen we niet alleen particulieren in Midden-Nederland, maar ook ondernemers. Betonzagen doen we voor u in onder andere de volgende onderstaande gevallen.

Trapgat zagen

Het betonzagen van een trapgat doen we om bijvoorbeeld een vaste trap van de ene verdieping naar de andere aan te kunnen leggen. Omdat betonnen plafonds en wanden erg hard kunnen zijn, komt er het nodige zware werk kijken bij het betonzagen van een trapgat. Schoen & Zonen Betonboringen heeft hiervoor de juiste gereedschappen en kennis in huis.

Kozijn sparingen zagen

Wilt u een nieuw raam of een nieuwe deuropening in uw woning of pand? Door middel van betonzagen maken we een spanningsvrije en strakke opening in elke wand of muur. Daarna kan er zonder enige problemen een kozijn in geplaatst worden. Afhankelijk van het materiaal van uw wanden, zorgen wij voor de beste technieken en apparatuur voor de klus.

REFERENTIES

VAN ONZE KLANTEN
Marlon de RijberMarlon de Rijber
10:33 13 Sep 22
Vakkundig wet afgeleverd 👍🙏respect
MirMir
21:32 21 Jun 22
Altijd snel beschikbaar en goede prijzen!
tribecros atribecros a
19:37 12 Sep 21
Richard van den HeuvelRichard van den Heuvel
16:31 19 Mar 21
Nette monteur en prima uitgevoerde werkzaamheden!
Ferdi KuikFerdi Kuik
17:15 23 Feb 21
Prima, snelle afspraak en kundig personeel
js_loader

Vloeren zagen

Moet er in een betonvloer gezaagd worden? Ook dan zijn wij uw aangewezen specialist. Met de juiste technieken bewerken we elke soort betonnen vloer. Om welke reden u dan ook wilt betonzagen in uw vloer, wij nemen de klus graag geheel op ons. Trillingen en stofoverlast beperken we zoveel mogelijk tot een minimum.

Toegepaste technieken

Voor effectief betonzagen zijn er diverse technieken waar we gebruik van maken. Op die manier kunnen we betonzagen in diverse soorten gesteente en beton. Voor betonzagen gebruiken we zogenaamde diamantzagen. Diamant is het meest harde materiaal wat er op onze planeet bestaat. Daarmee is het bijzonder geschikt voor betonzagen. We gebruiken dit door middel van 2 soorten zagen: de handzaag en de wandzaag.

Handzaag

De handzaag is uitstekend te gebruiken voor het betonzagen van dunne wanden en plafonds. Daarnaast is het ook goed te gebruiken voor tuinaanleg en plantenbakken. Ook al is de zaag met de hand inderdaad te bedienen, het is nog altijd een specialistische klus die u beter aan een ervaren professional overlaat.

Wandzaag

Als het aankomt op het zagen van (trappen)gaten in dikke vloeren, wanden en plafonds, is de wandzaag de beste optie. Door de wandzaag te combineren met een railsysteem, maken we kaarsrechte lijnen en hoeken voor u. Zo krijgt u gegarandeerd betonzagen op maat en naar wens. Onze experts zijn ervaren en zeer bedreven in het werken met een wandzaag voor betonzagen.

Contact met Schoen & Zonen Betonboringen

Bent u op zoek naar een gedreven professional in betonzagen? Wilt u hiervoor ook een expert die service hoog in het vaandel heeft staan en voor een spoedklus snel bij u op locatie is met de nieuwste apparatuur? Dan staan de experts van Schoen & Zonen Betonboringen voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring en de nieuwste technieken, helpen we zowel particulieren als bedrijven met elk project op het gebied van betonzagen. Wilt u meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 075 – 6354110 en per mail op info@schoenbetonboringen.nl. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.